Klacht: Komt niks uit de fles

op 10 juli 2017 over Difrax in de categorie Kinderen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn zoontje heen nu al 2 flessen van difrax handgreep gehad en uit alle 2 de flessen kwamen niks ik heb al contact gehad met difrax. Ze zijde mij dat ik de fles moest uit koken. Dit hen ik al 3x gedaan en helpt niks. Ik heb uit wanhoop al 1 fles weggegooid. Difrax heeft mij een grotere speen op gestuurd maar dit het tevergeefs nog niet. Difrax gaat er voor de rest niks meer aan doen. Dit tot mijn wanhoop. Ik was altijd heel erg fan van de difrax flessen ik heb ze een jaar bij mijn oudste kind gebruikt. Mijn babytje van 6 maanden krijgt niets uit zijn fles. Mijn zoontje is heel erg verdrietig en ik vind dit een hele slechte service van difrax ik ben erg teleurgesteld.

Gewenste Oplossing:

Als ik nieuwe flessen op gestuurd krijg die het wel doen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lienntjeee