Klacht: Komt laag overvliegen woonwijk geluidshinder

op 14 september 2017 over Eindhoven Airport in de categorie Luchthavens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op donderdagavond 14 september 2017 Om 20.03u hoorde we een vliegtuig aankomen. Angstaanjagend alsof hij op je afkomt. Vloog laag over onze woonwijk met veel geluidshinder. Beangstigend. Dit gebeurd wel vaker. Het is de eerste keer dat ik er een melding over maak. Ik woon in Woonwijk De Poelenloop in Knegsel.

Gewenste Oplossing:

Als het vliegtuig niet zo laag over komt vliegen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Eindhoven Airport

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Eindhoven Airport nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Vondevoort