Klacht: Kluif/bot voor hond

op 02 juni 2016 over Action in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb gisteren een bot gekocht met bruin spul erin. Mijn hondje was er erg blij mij, tot de dag van vandaag. Het hondje is erg ziek. Diaree, overgeven. Ze braakt zelfs zoveel, dat er zelfs bloed bij zit. Ik weet niet wat voor rotzooi dit is?

Gewenste Oplossing:

Haal in ieder geval die kluiven uit de schappen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Action

Bericht van Action

2 jaren geleden - Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw bericht. Uw klacht zal via deze website niet in behandeling genomen worden. Wij verzoeken u hierbij het bericht rechtstreeks naar Action te sturen. Voor de mogelijkheden om in contact te komen met ons, verwijzen wij u graag naar onze website met de contactgegevens: https://www.action.nl/over-action/klanten-service/. Met vriendelijke groet, Team Webcare Action

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Action nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door alhmhvh13