Klacht: Klant onvriendelijk

op 15 mei 2017 over Team Kapsalon in de categorie Kappers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag ben ik binnengelopen bij teamkapsalon in Gouda goverwelle voor het knippen van mijn 2 kinderen. Het stoplicht staat op groen bij binnen komst. Er zaten 2 mensen nog voor mij. Na ruim een half uur wachten zijn de 2 klanten geknipt en ben ik aan de beurt. Mijn kinderen van 2 en 1 jaar oud raken ongeduldig. Bij de laaste klant blijven ze nog lang na kleten terwijl ik aan het wachten ben. Ik probeer ze aan te spreken maar ze negeren mij tot schreeuwens aan toe reageren ze eindelijk
Toen hoefde het voor mij niet meer. Heel asociaal zeggen ze ok mevrouw dagggggggg.

Zo kun je je klanten niet behandelen. Zonder enig respect.

Gewenste Oplossing:

Als ze op hun gedrag aangesproken worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Team Kapsalon in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Oogheelkunde