Klacht: Klant onvriendelijk

op 19 augustus 2016 over Brainwash Kapper in de categorie Kappers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

19 aug nu 12.00 precies. Er zitten nog vier klanten te wachten. Ze zijn met twee meiden in de kapsalon. De ene kapster heeft al honger. En besluit om te gaan lunchen. Op dit moment is er nog maar 1 kapster actief in de zaak. Alle klanten kunnen gewoon wachten. Ik vind dit erg raar en klant onvriendelijk. Maar ik niet alleen. Ik besluit wel om te wachten omdat ik Al een tijd zit. Kan dit zomaar. Brainwash meerland in Purmerend

Gewenste Oplossing:

Wachten met lunchen maar eerst de klAnten netjes afhAndelen.
Zo erg is het toch niet om iets later te eten
De andere vertelde ook dat om 1300 uur nog meer personeel kwam. Dus begrijp ik dit geheel niet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Brainwash Kapper

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Brainwash Kapper nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Petraschijff