Klacht: Klachten na gebruik Sensodyne Rapid Relief

op 13 juli 2017 over Sensodyne in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een aantal jaren heb ik Sensodyne Rapid gebruikt, zonder problemen. Onlangs heb de tandpasta Sensodyne Rapid Relief gekocht. Ik vond gelijk dat deze tandpasta een rare, bittere smaak heeft Na een aantal dagen poetsen met deze tandpasta kreeg ik last van mijn mond; mijn lippen gingen opzetten , ik kreeg rode puntjes in mijn wang en op/onder mijn tong. Ook mijn tandvlees werd rood en gevoeliger. Kortom, erg pijnlijk!
Ik ben gelijk gestopt met de tandpasta. Na enkele dagen heb ik er nog steeds last van.

Gewenste Oplossing:

Ik heb een voorraadje tandpasta gekocht (6 stuks) en wil graag mijn geld terug of de tandpasta Rapid, in de oude vorm

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sensodyne

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sensodyne nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Esther1984