Klacht: Klacht over ww uitkering

op 20 januari 2014 over UWV in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik krijg vanaf 16-10-2013 een ww uitkering. Per 1-11-2013 heb ik een contract van 0 uur. Ik heb mezelf op 25-11-2013 ziekgemeld bij de ww en uwv. Met het gevolg omdat ik een paar uur gewerkt heb als oproepkracht dat ik niet het volledige ww bedrag meer uitbetaald krijg. Ik krijg nog maar 560 euro in de maand en ben inmiddels daardoor in de problemen geraakt. Bij de ww en het uwv kom ik niet verder. Dit bedrag is minder dan het minimum en kan niet kloppen.

Gewenste Oplossing:

Dat ik het geld waar ik vanaf 20-11-2013 al recht op heb met spoed op mijn rekening gestort krijg voordat ik door hun schuld mijn huis wordt uitgezet!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over UWV

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over UWV nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door lindalinda79