Klacht: Klacht over personeel

op 04 mei 2016 over BP in de categorie Tankstations

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kom binnen om een chocolade te kopen en reken met briefje van 20 euro , zonder enige reden reageert deze ouder meneer geïrriteerd dat belachelijk is dat ik niet kleiner heb en dat ik rekening moet houden met andere klanten, hij was zeer asociaal terwijl niet mijn probleem is dat bp geen kleine geld heeft in kassa en wil klacht indienen over deze meneer .

Gewenste Oplossing:

Ik wil weten waarom hij schuld op mij verschuift en wil zijn kant van verhaal weten

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BP

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BP nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Amir2016