Klacht: klacht over manier van handelen

op 20 mei 2017 over WinTeam in de categorie Websites - Prijsvragen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

na telefoontje van winteam toen ik in een zware depressie zat zou ik een brief van hun krijgen maar heb niks gekregen nu willen ze elke maand 48 euro afschrijven maar ik heb zoiezo dat geld niet en na telefoon met hun waren ze erg onbeschoft aan de telefoon tegen mij en dreigde meteen met een incasso omdat ze mogelijk een bandopname hadden .. maar normaal krijg je een brief en kun je iets binnen 2 weken anuleren maar ook dat heb ik niet gehad dus geen brief en geen mogelijkheid om het te anuleren maar ik wil dit niet en kan het ook niet betalen al zou ik het willen

Gewenste Oplossing:

als ik van hun af ben en ze niks meer van mijn bankrek. af halen
en een eccuus voor hun onbeschofte gedrag aan de telefoon

Alle klachten die gemeld zijn door treurig1966