Klacht: Klacht opzeggen abbonnement

op 13 juli 2016 over voordelengids in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een aantal jaar geleden tijdens de open dag van ajax een abonnement afgesloten op de voordelengids. na 3 jaar en nog steeds geen reactie vanuit hun kant. ik heb nooit iets van hun ontvangen. heb ik besloten het abonnement op te zeggen via de telefoon. nu moet ik echter nogmaals een jaar betalen en is er zelfs een incassobureau ingeschakeld om mij te dwingen dit te betalen dit ben ik echter niet van plan

Gewenste Oplossing:

wanneer ik het reeds bij het incassobureau liggende dossier gesloten wordt en ik nooit meer iets van voordelengids hoor

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over voordelengids

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over voordelengids nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door JoeriVen