Klacht: Klacht Luiers Zwitsal

op 12 oktober 2017 over Zwitsal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb de luiers van Zwitsal aangeschaft met het idee dat het wel net zo goed zal zijn als de rest van de Zwitsal producten die ik met alle tevredenheid gebruik maar, de luiers zijn echt een drama. Ik moet letterlijk na elk plasje dat mijn dochtertje doet zowel haar luier als haar kleding verschonen omdat ze altijd doorlekt. Heb zelf 1x meegemaakt dat ze stond te plassen en het er gewoon uitstroomde alsof ze geen luier aanhad. Dit is erg teleurstellend en absoluut niet wat ik verwacht had van Zwitsal.

Gewenste Oplossing:

Als de luier deed wat het doen moet. Een kind droog houden buiten de luier.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zwitsal

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zwitsal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Fouzia33