Klacht: klacht geen toestemming voor uitzenden van de beelden

op 29 januari 2014 over Geen idee in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedendag ,ik zie net tot mijn verbazing dat er video opnames waar ik geen toestemming voor heb gegeven is uitgezonden op het programma ff krap bij kas . de opnames zijn gemaakt en daarna heb ik inderdaad toestemming gegeven maar na overleg heb ik toch besloten om te bellen naar het pandjeshuis visser om door te geven dat ik er niet mee akkoord ga . Pandjeshuis visser gaf mij te kennen dat ze dat respecteerde en het niet uit zouden zenden en dat de opname verwijdert zou worden . tot mijn grote verbazing daarom zie ik dat vanavond 29-01 deze beelden toch zijn uitgezonden .Aangezien het om mijn vriendin der horloge gaat en zei dit als cadeau had gekregen heeft zei al meerdere verontwaardigde telefoontjes gehad . dit wilde wij dus voorkomen .

Gewenste Oplossing:

compensatie

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Geen idee

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Geen idee nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door tim conijn