Klacht: Kip saté salade

Ilma gorter op 15 december 2021 over Johma in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wil graag weten of de receptuur van de kip-saté salade gewijzigd is. Ik heb hem zondag mijn visite voorgezet en de eerste die hem proefde vond hem ronduit ‘smerig’. Nummer twee vond hem ook vreemd smaken en ik vond hem ook echt niet lekker. We hebben hem altijd graag gegeten, dus dit was een grandioze teleurstelling.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag weten of de receptuur gewijzigd is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Johma

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Johma nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ilma gorter