Klacht: kinderwagen besteld

op 06 augustus 2016 over Bebeqo in de categorie Kinderen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb maandag 1 augustus kinderwagen bestel,en die zou binnen 3 tot 4 weken bezorg worden !!!maar krijg gister een mail dat het 4 tot 5 weken bezorgd word pas!!maar toen ik heen belde zij die vrouw mijn dat het niet langer dan 4 weken zou duren!en dan krijg ik zo mail!!wegens vakantiedrukte dat het daarom langer gaat duren!ik heb de kinderwagen zo deze maand nog nodig!!!ik wil of mijn geld zo snel mogelijk terug of een die kinderwagen deze maand nog bezorgd krijgen!!ik hoor nu van mensen dat het een slechte site is en dat ze hun afspraken niet na komen!!!maar de baby word deze maand al geboren!!!

Gewenste Oplossing:

als ik de kinderwagen binnen 4 weken binnen heb en anders mijn geld terug op de rekening zo snel mogelijk

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Bebeqo in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Bebeqo een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Bebeqo

Heeft op 06 augustus 2016 om 09:32 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste

Zoals u ook zelf zegt dat uw bestelling wordt geleverd binnen 3-4 weken.
Het kan soms uitlopen en daarom krijgt u hiervoor ook een bericht van ons.
Als u uw geld terug wilt kunt u dit gewoon naar ons mailen en wij zullen gelijk uw geld terug overmaken.
U kunt ons ook altijd contacteren via info@bebeqo.com voor al uw vragen

Met vriendelijk groet
Bebeqo-Team

Alle klachten die gemeld zijn door dulsje81