Klacht: Kindersandaaltjes geen goede pasvorm

op 20 juli 2017 over Hugo Boss in de categorie Mode

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Paar weken terug heb ik voor mijn zoontje Hugo Boss sandaaltjes gekocht online. Hele mooie sandaaltjes naar de pasvorm is verschrikkelijk. Mijn zoontje heeft geen hele brede voetjes, want dat kan een reden zijn. Maar zijn neefje heeft dezelfde sandalen met hetzelfde probleem. De teentjes steken constant uit omdat de bandjes te smal zijn. Zo zit het niet lekker en snijd het. Hij kan de sandalen na 1 keer dragen helaas niet meer aan. Erg zonde!

Gewenste Oplossing:

Als hij de sandaaltjes wel aan kan deze zomer, daarom had ik ze gekocht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Hugo Boss

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Hugo Boss nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Fatima Chabrani