Klacht: Kiala punt niet aanwezig

op 08 augustus 2017 over Kiala in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wil mijn pakket bij het Kiala punt in Schaijk afgeven. Is deze gesloten wegens vakantie. Kijk ik op de site voor een voor mij dichtstbijzijnde Kiala punt. Daar staat de Smid in Haren. Kom ik daar aan is het geen Kiala punt. Daar baal ik dan van. De man zei dat er een in Ravenstein is bij de boerenbond. Staat niet op de site…….

Gewenste Oplossing:

Dat de Kialapunten er ook zijn die op de site staan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kiala

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kiala nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hanny Van Dijk