Klacht: Kiala levert op verkeerde punt en informeert niet meer

op 06 september 2016 over Kiala in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 25-8-2016 heb ik een pakket ingeleverd bij Kiala om te versturen naar mijn klant. Los van dat ik het summiere trackingsysteem echt waardeloos vind was ik dit keer blij dat er in elk geval werd op 30-8 aangegeven wat het probleem was van de vertraging; ” Excuses, uw pakket is bij een ander Kiala Punt afgeleverd. We brengen het spoedig naar uw Kiala Punt.”
Inmiddels zijn we alweer een week verder dan dat bericht en zowel ik als mijn klant weten niets. Kiala is niet te bereiken en voor een reactie op het contactformulier nemen ze blijkbaar ook ruim de tijd, want ik hoor gewoon niets!
De site is ook waardeloos en stuurt je van het kastje naar de muur.

Gewenste Oplossing:

Communiceer en informeer! Een fout maken kan, maar zet dan alle zeilen bij om het zo spoedig mogelijk op te lossen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kiala

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kiala nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Blixy