Klacht: Kiala bezorgd ipv Ede in Veendam en beantwoord klacht niet

op 29 april 2016 over Kiala in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Kiala bezorgd ipv Ede in Veendam (200 km verderop) en beantwoord klacht niet nu al voor de 2e keer een formulier ingevuld het was via een omweg n Veendam aangekomen op het ophaalpunt en mijn koper gaat echt niet 20 km rijden.
Het is dus de fout van Kiala bezorgdienst, het ophaalpunt wilde het niet doorsturen naar het ophaalpunt in Ede en nu blijkt het bij mijn verzendpunt terug gekomen te zijn en mag ik ook nog eens 2 euro betalen??????!!!!!!

Geen passende oplossing niet eens 1 mail of een telefoontje……. ik ben klaar met Kiala en ga dus ook niets meer verzenden via Kiala en overal bijzetten dat ik geen zaken doe via Kiala ……. bah

Gewenste Oplossing:

Ik wil een nieuw verzendetiket en ik wil NIET 2 euro betalen om mijn pakket op te halen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kiala

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kiala nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door tantebetsie