Klacht: Ketting besteld met 2 bedels en ze zijn niet te mailen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een ketting besteld met 2 bedels met de namen van mijn kinderen. Ketting komt met maar 1 hanger aan. Ben ze al weken aan het mailen maar volgens mij wordt de mail totaal niet verstuurd vanaf hun site waar je moet klagen als iets niet goed is. Dus geen contact mogelijk dus geld is weggegooid. A

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn tweede bedel met naam van mijn dochter ook binnenkrijg of mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over mijnnaamketting.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over mijnnaamketting.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door josae_cursus