Klacht: Kapotte sigaretten

op 22 april 2017 over Peter Stuyvesant in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo ik heb vandaag een pakje Stuyvesant gekocht (is mijn faverriete merk) maar toen ik hem open maakte zat er wel 4 kapotte sigaretten in en ik zag dat mijn pakje niet de uiterlijke kenmerk had aangezien dit de tweede keer nu mee maakt wil ik nu toch een klacht van maken aangezien het niet de kwaliteit is die ik van jullie gewent ben hoop op een passende oplossing .

Gewenste Oplossing:

Dit is mijn favoriete merk dus doe maar een gepaste oplossing

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Peter Stuyvesant

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Peter Stuyvesant nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Georgedubois