Klacht: Kapotte magnum almond

op 02 juni 2016 over Magnum in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dinsdag 31 mei heb ik bij albert heijn leeuwarden 2 dozen magnum almond 4 stuks gekocht. Er zat 1 magnum tussen die niet volledig was. Ik kreeg een driekwart magnum het leek of dat er een grote hap van genomen was. Ook waren veel magnum\\\\\\\’s beschadigd. De chocolade was in vele stukjes gebroken.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag 2 nieuwe dozen magnum almond krijgen met daarin de magnum\'s zoals ze horen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Magnum

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Magnum nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door lindsayy19