Klacht: Kapot product geleverd

op 10 mei 2017 over Pabo in de categorie Internetshops - Erotiek

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een speeltje gekocht bij Pabo waar batterijen in moeten, maar helaas.. ik pakte het uit, stopte nieuwe batterijen er in en hij deed nog niks. van alles geprobeerd, maar er is dus gewoon een KAPOT product bij me geleverd. WAT. EEN. SERVICE.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden wanneer ik het product WERKEND in huis krijg. of als dit niet mogelijk is wil ik mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Pabo over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Pabo in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Pabo een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Pabo

Heeft op 12 mei 2017 om 09:14 geantwoord

Geboden Oplossing:

Ik heb vandaag geprobeerd telefonisch contact op te nemen, helaas geen gehoor. Het artikel heb ik gecrediteerd. Het defecte product hoeft niet retour te komen. Er wordt een nieuw product verstuurd. Bovenstaande heb ik dan ook vandaag bevestigd via een e-mail.
Hopende het hiermee naar tevredenheid te hebben afgehandeld.

Wendy
Webcare Team

Alle klachten die gemeld zijn door -anoniem11