Klacht: kan telefoon niet openen, geen wachtwoord ontvangen

op 14 juli 2016 over AVG Nederland in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

geen wachtwoord ontvangen voor Anti-Theft en kan dus niet meer in mijn telefoon.

Gewenste Oplossing:

ben niet tevreden

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over AVG Nederland

Reactie van de melder van de klacht vergeethetmaar

8 maanden geleden - wanneer krijg ik een normaal antwoord. mijn toestel is niet gestolen, ik heb alleen en ander toestel, met een nieuw sim kaartje maar wel hetzelfde telefoon nummer. Op deze manier wil ik dan niets meer te maken hebben met AVG, zowel op PC, Tablet en Telefoon, IK weet zeker dat ik geen wachtwoord heb ontvangen, want daar ben ik precies in. Maar bedankt voor dit op onthoud, zo houden jullie geen klanten, maar dat zal jullie een zorg zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over AVG Nederland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door vergeethetmaar