Klacht: Kan niet spelen

op 27 april 2017 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nou als ik fifa17 wil spelen lukt het niet op ultimate team dan kan ik geen potje spelen want dan komt er te staan er is een fout opgetreden bij het maken van een gamesessie probeer het later nog is en daarna staat er dit communicatie fout met de FIFA ultimate team server

Gewenste Oplossing:

Als alles gwn weer doet dat ik online kan spelen een potje

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ottertje050