Klacht: Kan niet online met gta 5 via ps 3

op 15 april 2019 over Rockstar Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 2 a 3 weken geleden gta 5 online gespeeld en daar zat een hacker op die me steeds killde en ineens kreeg ik een bericht enjoy your blocking en viel mijn ps uit en wanneer ik hem terug aanzette en terug online wou gaan ging dat niet meer en het gaat nog steeds niet. Er staat steeds… Timed out locating session. please return to Theft Auto V and try again later. Wat moet ik nu doen? ps: De naam van die hacker is…BlbeCZEk

Gewenste Oplossing:

Als ik terug online kan spelen met gta 5 via mijn ps3

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rockstar Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rockstar Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Luckii1369