Klacht: Kan niet meer downloaden

op 22 mei 2016 over surfspot.nl in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb een aantal maanden terug Office aangeschaft, echter moest er een herinstallatie van windows plaatsvinden op mijn laptop waardoor Office nu weg is. Nu heb ik voor een jaar Office betaald, terwijl ik er nog geen half jaar gebruik van heb gemaakt.

Gewenste Oplossing:

Als ik krijg waar ik voor betaald heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar surfspot.nl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door surfspot.nl in behandeling genomen

Bericht van surfspot.nl

1 jaar geleden - Beste R Asmus, SURFspot maakt gebruik van een e-mailadres info@surfspot.nl. Via deze weg word je sneller geholpen. Je kunt via ons een nieuwe downloadlink opvragen, je kunt dan direct Office weer gebruiken. Ik adviseer je om contact op te nemen met de klantenservice. MVG SURFspot

Alle klachten die gemeld zijn door romasmy