Klacht: Kan niet inloggen bij de site

op 16 december 2017 over Rockstar Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb nu een Ps4 met gta v maar kan niet inloggen op de site van rockstar ik heb de Ps4 al dik een jaar
Ik heb mijn wachtwoorden opgeschreven maar ik wau dus vandaag een map downloden van inter net allen kon niet in loggen het het nu al vaker dan 10 keer geprobeerd maar hij zegt Ww of naam verkeert dus ik drukte op Ww vergeten heb een nieuw Ww aangemaakt en dee het maar ik zat er nog geen 2 min op en ik wert gekickt van de website ik denk oké raar probeer intelogen maar nee hij dee het weer niet dus heb ik het maar opgegeven

Gewenste Oplossing:

Als hij het weer doet

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rockstar Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rockstar Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rob hoi