Klacht: Kan niet inloggen

op 26 december 2017 over Lexa.nl in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een tijdje geleden account op lexa maar dat werd geblokkeerd door lexa. de reden was dat ik leden lastig viel. en dat was niet zo ik was altijd netjes en beleefd tegen de leden op lexa. en door hun meldingen ben ik de dupe. ik zou graag de blokkade weg willen hebben. als ik een nieuwe account wil aanmaken kan ik niet meer inloggen. wilt u a.u.b dit oplossen.

Gewenste Oplossing:

als de blokkade weg is. ik ben tevreden met lexa. en raadt ook zoveel mensen aan. en nu gebeurd dit. als de blokkade weg is ben ik blij en heb ik geen klachten meer

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lexa.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lexa.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door TheNiceTurk