Klacht: Kan niet inloggen

op 23 september 2016 over Lexa.nl in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kan al 2 weken niet inloggen op mijn profiel bij Lexa. Heb gebeld en met veel moeite iemand kunnen spreken.mHij gaf toe dat er een technische storing was en niet kon zeggen wanneer dit oplost zou worden. Ik hen al tot t eind van dit jaar betaald. Echt schandalig!!!!!

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik weer kan inloggen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lexa.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lexa.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jolanda199