Klacht: Kan niet inloggen

op 24 juli 2016 over ABP in de categorie Pensioenen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Kan al een paar dagen niet inloggen op mijn abp, staat iedere keer dat eraan gewerkt wordt. ligt dit aan mij. Ik woon in het buitenland dus is het van mij wel van het grootste belang dat ik kan inloggen voor bepaalde info.

Gewenste Oplossing:

weer in willen loggen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar ABP over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door ABP in behandeling genomen

Bericht van ABP

1 jaar geleden - Hallo Gabriella, Wat vervelend dat je geen gebruik kunt maken van MijnABP. Helaas heb ik niet genoeg gegevens om je gegevens erbij te pakken. Wil je een klantnummer en de geboortedatum nog doorsturen? Alvast bedankt, Groet, Cindy

Alle klachten die gemeld zijn door Donja1961