Klacht: kan niet iemand persoonlijk spreken b.v inloopspreekuur voor vragen

op 23 augustus 2017 over UWV in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ikzelf kom een uwv instantie niet binnen met een geldig rijbewijs ben nu verplicht om 66 euro + pasfoto s paspoort voor wat vragen wat ik financieel niet kan missen ( niet zo lang geleden toen een uwv medewerker mij iets wilde vragen kon dat wel ) het is mij een raadsel hoe dit mogelijk is. telefonisch verwijzen de medewerkers inloopspreekuur , op deze manier kan ik geen kant op . eigenlijk zou het zo moeten zijn regels voor een client zijn de zelfde regels voor medewerker uwv (voorbeeld functie) m.v.g m.b.lorje

Gewenste Oplossing:

Hoe dan ook een alternatief bestaat niet dus wie dan ook alleen met paspoort.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over UWV

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over UWV nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door benlorje