Klacht: kan geen vriend uitnodigen met FIFA

op 20 maart 2017 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Als ik online een vriend uitnodig krijg ik de reactie dat hij de gamesessie al verlaten heeft zonder te spelen. Bij een andere vriend heb ik totaal geen problemen. We zitten beide op NAT2 dus dit kan probleem niet zijn. Kan iemand ons helpen om te kijken wat hier aan de hand is?

Gewenste Oplossing:

zodra ik tegen mijn vriend kan spelen met FIFA 17

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door SAA1969