Klacht: Kan geen gta 5 online spelen op ps4

op 26 december 2017 over Rockstar Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte mensen,

Heb sinds kort een ps4 ipv ps3. Heb daar gelijk een gta 5 voor bij aangeschafd. Toen is mij wijs gemaakt dat ik voor 59.95 plus store moest opwaarderen voor een jaar. Maar kan nog steeds niks online spelen bij gta 5. Krijg bekende meldingen zoals finish prologue en cant download files from rockstar games etc.

Als iemand een oplossing vind meld die aub ook aan mij.

Desondanks toch nog fijne feestdagen

Bij voorbaat dank.

Sam

Gewenste Oplossing:

Als er een oplossing is

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rockstar Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rockstar Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door zwoekt