Klacht: kan abonnement niet stop zetten

op 23 maart 2020 over Lexa.nl in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

via account kun je abonement stop zetten , als ik klik op abonement wijzingen , zegt het systeem , 24 uur na lid te zijn geworden of 24 uur voor be eindegen vh lid maatschap kunt u abonnement niet wijzigen, maar ik ben 26 januari 2020 dus lid geworden tot 26 july 2020,dus zou nu moeten kunnen wijzigen , maar systeem weigert dus , kan verder niets hier aan veranderen.

Gewenste Oplossing:

als ik mijn account kan stop zettten ,nu kan aanpassen en 26 july er van af ben

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lexa.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lexa.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Willyfons1