Klacht: Kaartjes voor concert van rammstein in Nijmegen 2020

op 10 juli 2019 over Eventim in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Via Enentim een ticketalarm ingesteld voor info, kaartjes voor het concert van Rammstein 2020 in Nijmegen. Hier hals reikend naar uitgekeken.
Las ik op internet dat de kaartjes, die op 5 July in de verkoop gingen(wat ik niet wist) al uitverkocht waren. Ik ben van mening dat als ik van deze service van Eventim gebruik had kunnen maken, dat ik het op zijn minst nog had kunnen proberen. Dan was het nog of wel of niet. Maar als Eventim deze service aanbied, vertrouw ik er dan ook op dat ik een meliding krijg. Niet dus! En dan vind ik het heel zuur. Ik heb Eventim een mail gestuurd de dag erna en tot op heden niets terug gekregen.

Gewenste Oplossing:

Dat ik in ieder geval een reactie op mijn email terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Eventim

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Eventim nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mirjam_71