Klacht: kaarten concert Sting op 2 juli 2012

op 14 juli 2012 over Ticketloket.com in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voor het concert van Sting op 2 juli jl. in Amsterdam had ik twee kaarten besteld voor een totaalbedrag van EUR 137,50. Een paar dagen voor het concert ontving ik een e-mail met de mededeling dat er geen kaarten waren verkregen; wel kon ik kaarten voor een ander concert krijgen, wat ik niet wilde en wat ik ook in een antwoord had gemeld. Wel wenste ik zo spoedig mogelijk restitutie van het door mij overgemaakte bedrag. Het laatste is nog steeds niet gebeurd, terwijl er toch al ruim twee weken zijn verstreken!

Gewenste Oplossing:

Zo spoedig mogelijk restitutie van EUR 137,50!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Ticketloket.com in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Ticketloket.com een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Ticketloket.com

Heeft op 08 september 2012 om 17:57 geantwoord

Geboden Oplossing:

Inmiddels is per mail contact opgenomen met de klant en is de klacht opgelost.

Alle klachten die gemeld zijn door G Moleman