Klacht: k3 zoekt k3

op 03 september 2015 over SBS 6 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goede dag

Mijn dochter is een grote k3 fan had haar beloofd dat ze mocht kijken naar het programma nu schept mijn verbazing dat het om HALF 9 begint tot Half 11 dat is toch geen kinder tijd meer dit is echt een KINDERPROGRAMMA. K3 fans zijn allemaal zo jong die liggen allemaal rond 8 uur in bed en u gaat het half 9 tot half 11 uitzenden

Ik weet dat deze email niets gaat uitmaken maar wou het graag even kwijt

Met vriendelijke groet Kelly Hulst

Gewenste Oplossing:

Graag op een eerdere tijd stek

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over SBS 6

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over SBS 6 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door kellylieze