Klacht: jullie hebben de verkeerde profiel geblokkeerd die geblokkeerd is die moet ik terug hebben de n-die niet geblokkerd die lmag dan blokkeren en ik hele tijd 2 profiel gehad dus daarom wist ik niet

op 19 februari 2018 over twoo.com in de categorie Websites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over twoo.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over twoo.com nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door twoo.com in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat twoo.com een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

twoo.com

Heeft op 22 februari 2018 om 09:25 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemorgen,

Bedankt voor je bericht. Ik heb het meteen voor je nagekeken.

Met de e-mailadressen waarmee je ons contacteerde, werden geen accounts geregistreerd op Twoo. Laat je me even weten aan welk e-mailadres je account gekoppeld staat alsjeblieft? Ik breng het nodige dan voor jou in orde. Alvast dank voor je medewerking!

Alle klachten die gemeld zijn door mentenda@hotmail.com