Klacht: Johan Cruijff schaal

op 01 augustus 2016 over nu.nl in de categorie Websites - Nieuws

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wedstrijd psv-feyenoord zou live te zien zijn via nu.nl. Net als vorig jaar de wedstrijd ajax-rapid wien draait dit uit op een teleurstelling. Als jullie dit willen organiseren zorg dan dat het technisch mogelijk is. Zo krijg ik een heel nare smaak bij nu.nl. Succes volgende keer. Ik blijf proberen.

Gewenste Oplossing:

Zorg ervoor dat de wedstrijd te zien is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over nu.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over nu.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Eric Hermus