Klacht: jansen en van dijk feesten en partijen

op 08 april 2017 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

goedenavond
ik wil even een klacht melden bij u over het programma van jansen en van dijk het gaat om de mensen die op de taart zitten het gaat om het volgende als er op de knop gedrukt wordt dan zie je dat het zo onwijs hard naar beneden zakt dat de mensen zowat ongelukkig terecht komen als er wat gebeurt dan is het hun verandwoording hiervoor kan hier niet iets anders voor gevonden worden dat het als een lift naar beneden gaat in plaats van zo hard ik vind het gewoon SCHANDALIG het kan ook op een wat rustige manier met die mensen op de taart ik vind het walgelijk dat het zo hard moet ik hoop dat hier wat aan gedaan gaat worden
ik hoop van u te horen
vr gr remy vermeulen

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden als het programma aangepast gaat worden zonder dat het zo hard moet gaan

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door remiootje35