Klacht: Jaaropgave 2017 met onjuiste in dienst datum

op 24 februari 2018 over COOP in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Via Coop Dodewaard krijg ik Jaaropgave 2017 met onjuiste datum in dienst gegevens. Men reageert niet op mijn mail met bezoek juiste opgaven te sturen. Na 17 jr.trouwe dienst bij Coop afgeserveerd vanwege leeftijd en omdat men ATV over 17 jr. weigert uit te keren, welke men gemakshalve dacht af te kunnen kopen met 1 jr. Erg jammer, temeer ik veel plezier in mijn werk bij Coop had. Dhr. v.Dommelen vaart zijn eigen koers in deze, ik verwacht alleen nog een korrekte afhandeling over deze jaaropgave 2017 met de juiste indiensttreding datum. Uw reactie zie ik hierin tegemoet.

Gewenste Oplossing:

Als Dhr.vDommelen mijn mail op z’n minst beantwoord en mij de juiste Jaaropgave 2017 verstrekt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over COOP

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over COOP nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door dodewaard