Klacht: jaar nota

op 07 juli 2016 over Vitens in de categorie Waterschappen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb al verschillende keren geprobeerd om een contact formulier te versturen echter dat werkt niet. Ik wil de jaar nota hebben zodat ik zelf kan bepalen hoe hoog het termijn bedrag wordt en niet jullie. Bij mijn vitens is geen factuur te vinden laat staan een jaar nota.

Gewenste Oplossing:

mijn de nota doen toe komen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vitens

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vitens nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mbas@live.nl