Klacht: It takes 2 is niet meer

op 07 mei 2017 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik en mijn schatten zitten lekker op de bank met cola en lekkere chipjes maar wij schrokken ons dood want it takes 2 was niet meer. Wij wachten en wachten en ondertussen is de prik van de cola af en de chipjes zijn geen aardappelen meer. Al die tijd voor de planning was voor niks. Mijn kinderen hebben ondertussen school afgebeld omdat het erg laat gaat worden. Helaas moet ik mijn Leren-is-leuk boekje erbij pakken. Ik ben erg ontevreden…

Gewenste Oplossing:

Zorg dat de herhaling van Ontvoerd niet te zien is op zondagavond. Helaas is hier niks meer aan te doen. Ik ben erg boos want nu ben ik zo'n stom boekje aan het voorlezen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ontrustige papa