Klacht: is espresso uit de handel?

op 07 oktober 2017 over Nestlé in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik vind in de winkel geen espresso in glazen potje terug, wel een blik, maar we vinden die dus echt niet lekker!!
De smaak is heel anders en er zit prut onderin…

Gewenste Oplossing:

Ik wil de oude espresso terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Nestlé over deze klacht.

Bericht van Nestlé

1 maand geleden - Beste Petra, Fijn dat ik je zojuist telefonisch gesproken heb. Jouw mening is belangrijk voor ons en zoals ik je vertelde zal ik je bericht onder de aandacht brengen van onze NESCAFÉ productmanager. Ik wens je een fijne dag! Met vriendelijke groeten, Caroline

Alle klachten die gemeld zijn door petra jansen-hergarden