Klacht: iphone 4s ter reaparatie aan geboden

nielsjan13 op 17 december 2013 over Geen idee in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

na ongeveer 4 keer , de telefoon op gestuurt te hebben
heb ik dat nu de 5 de keer weer gedaan, het duurde nog al lang dus ik heb contact op genomen met dynafix ,
de gene die ik aan te telefoon had heeft mij gezegt dat er een nieuw toestel is besteld om dat mijn oude niet gemaakt kon worden . ik meteen een transport afspraak gemaakt , en zondag avond kwam de bezorger lanks , MAAR toen ik het paketje waar mijn nieuwe toestel in zat open maakte , schrok ik tog wel ! Weer mijn oude telefoon !! ik ben egt klaar met dynafix ..

Gewenste Oplossing:

ik wacht af , maar ja dat doe ik nu al ....... een tijdje

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Geen idee

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Geen idee nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door