Klacht: Intrum Justitia

straetus op 10 januari 2013 over Intrum in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Kreeg een brief van Interum Justitia dat ik een bedrag van 81,19 moest betalen omdat ik iets van Tele2 niet zou hebben betaald. Tele2 gecontact: konden geen originele factuur overleggen want het origineel zou uit 2001 komen. In die tijd nooit iets ontvangen van Tele2. Vervolgens vanaf 29 december meerdere malen per dag Intrum Justitia gemaild om te vragen naar de factuur. Na lang aandringen: ja hoor, antwoord. Bedrag stamde uit 2003 (eh? 2001 toch) en de hoofdsom was 15,90. Vervolgens weer meerdere malen per dag gemaild om te vragen om de factuur. Uiteindelijk lieten ze weten uit coulance het bedrag van 81,19 terug te brengen naar het factuurbedrag van 15,90. Aangeboden: factuur overleggen en die betaal ik of ik betaal de helft zonder factuur. Weer meerdere malen gemaild: geen antwoord. Vanmorgen 7,95 overgemaakt. Krijg ik nu een mail dat ze de vordering laten vallen omdat ze hem niet kunnen onderbouwen. Nu zien dat ik mijn 7,95 terug krijg…..

Gewenste Oplossing:

Nu wil ik ook die 7,95 terug. Bespottelijk dit.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Intrum over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Intrum in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Intrum een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Intrum

Heeft op 15 januari 2013 om 15:32 geantwoord

Geboden Oplossing:

Op 15 januari 2013 per e-mail afgehandeld.

Alle klachten die gemeld zijn door straetus