Klacht: intrum blijft proberen te incasseren na WSNP uitspraak

op 25 januari 2014 over Intrum Justitia in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 10 december 2013 ben ik toegelaten tot het WSNP. Echter probeert intrum justitia ondanks meerdere telefoongesprekken waar ze me beloofden me niet meer te mailen/bellen etc blijven ze dreigen met deurwaarders. Het begint erg storend te worden aangezien ik nu al meerdere keren netjes heb aangegeven dat ik toegelaten ben tot wsnp. Ze hopen gewoon dat ik alsnog ga betalen onder de druk en daarmee mezelf in de vingers snij door andere schuldeisers te benadelen en dat weten hun maar al te goed!!!

Gewenste Oplossing:

Dat ze mij niet meer mailen/bellen etc maar net zoals alle andere schuldeisers dit gewoon volgens de regels spelen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Intrum Justitia over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Intrum Justitia in behandeling genomen

Intrum Justitia

Heeft op 14 februari 2014 om 12:41 geantwoord

Geboden Oplossing:

Op 14 februari 2014 per e-mail afgehandeld.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Intrum Justitia een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door broeder83