Klacht: Intimidatie + Onterecht bemiddelingskosten in rekening gebracht

op 29 april 2016 over P&D Housing in de categorie Vastgoed

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Via bemiddeling door P & D housing heb ik een studio in Tilburg gehuurd. Hiervoor zijn bemiddelingskosten in rekening gebracht. De Hoge Raad heeft echter bepaald (ECLI:NL:HR:2015:3099) dat deze bemiddelingskosten helemaal niet in rekening gebracht mogen worden. Hierover heb ik contact opgenomen met P & D housing. Ze zijn helaas niet bereid om de bemiddelingskosten terug te betalen. Tijdens het stappen is de makelaar zelfs bedreigend naar me toegekomen. Dat is toch niet normaal!! Mij werd verteld dat ik het nog drie keer zo hard op mijn bord terug zou krijgen.

Gewenste Oplossing:

Indien de bemiddelingskosten terugbetaald worden. De Hoge Raad heeft niet voor niets betaald dat deze bemiddelingskosten onterecht in rekening worden gebracht. Daarnaast wil excuses voor de ongepaste bedreigingen aan mijn adres.

Alle klachten die gemeld zijn door WillemP