Klacht: Infurn.com: Oplichters

op 04 februari 2014 over infurn.com in de categorie Internetshops - Meubels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In maart 2013 heb ik 3 lampen besteld bij Infurn. Deze werden binnen de 10-18 weken geleverd. Na zelf de ontdekking te doen bleek er iets niet in orde te zijn met de kwaliteit, en moest ik terug 10-18 weken wachten. na 7 maand te hebben gewacht en zonder enig bericht te krijgen heb ik via mail contact opgenomen met infurn.

Aangezien ik al geruime tijd aan het wachten was konden ze me men geld terugstorten. Deze optie heb ik dan ook gekozen.

De terugbetaling kon een maand duren. Intussen zijn we terug 4 maand verder. Iedere maand neem ik contact op met hen. Ze bevestigen me steeds dat ze de storting niet hebben gedaan en dat ze dit terug moeten doorsturen naar hun facturatiedienst. Ik ben intussen al bijna een jaar geduldig aan het wachten maar mijn geduld is nu op.

Ik wil mijn geld terug zoals me werd beloofd.

Gewenste Oplossing:

Terugbetaling zoals mij werd beloofd

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over infurn.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over infurn.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door KOL