Klacht: Incasso van provider waar ik geen contract mee heb

op 23 januari 2014 over Intrum Justitia in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Van Intrum Justitia ontving ik een incasso opdracht van Telfort Internet. Een bedrag van 36,96 is opgelopen tot een bedrag van 147,27 Daarbij zat 51,31 euro rente. Het probleem is dat ik nooit een abonnement bij Telfort Internet gehad heb dus ik kan onmogelijk daar een openstaande rekening hebben. Verder is het zo dat gesteld wordt dat ik reeds eerder in kennis ben gesteld van het feit dat ….. Ik weet van niets! Wat kan ik doen? Voor 31 januari moet ik betalen anders volgen rechtsmaatregelen!

Gewenste Oplossing:

Dat deze vordering wordt ingetrokken en excuses zou op zijn plaats en fijn zijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Intrum Justitia over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Intrum Justitia in behandeling genomen

Intrum Justitia

Heeft op 14 februari 2014 om 10:56 geantwoord

Geboden Oplossing:

Op 14 februari 2014 per e-mail afgehandeld.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Intrum Justitia een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door MarcelBontenbal